Cadeaupakketten

Op zoek naar een origineel cadeau? Als relatiegeschenk, kerstpakket of gewoon zomaar? Zoek niet verder want met de cadeaus van Pineut steel je de show!

Met de maak-het-zelf-lekker cadeaupakketten ontvang je onze no-nonsense jonge graanjenever in duo-formatie met een Pineut naar keuze. Het pakket komt in twee formaten. Het zakflacon- en flesformaat.

Teun is onze jonge jenever, het kleine broertje van Pineut. We bottelden deze jenever vanwege zijn zachte smaak. Teun past perfect bij Pineut, maar voor de liefhebber drinkt hij puur ook lekker weg.

Teun, het kleine broertje

Onze Teun is het kleine broertje van Pineut. Gebotteld met liefde en een perfecte match met onze Pineut. De jonge jenever is zacht van smaak en brengt al het goede van Pineut naar boven.
Teun koop je in combinatie met een Pineut naar keuze, in een mooie geschenkverpakking.

Jeneveriaanse geschiedenis

Jenever is een oer-Hollands product en wordt gemaakt van granen, jeneverbessen en andere lekkere kruiden. Waarschijnlijk werd jenever in de zeventiende eeuw voor het eerst gestookt in Nederlandse havensteden. Hier waren de grote pakhuizen te vinden die vol lagen met kruiden en specerijen.

Rotterdam kent een rijke jenevertraditie. De stokerijen moesten destijds de drukke stad verlaten. Nu was het de beurt aan Schiedam om te floreren. Onze jonge graanjenever Teun komt hier ook vandaan.