EEN FEESTELIJK GESCHENK 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Als relatiegeschenk, kerstpakket of gewoon zomaar? Zoek niet verder en geef de gelukkige ontvanger(s) gewoon een overheerlijk Pineut cadeaupakket. Hiervoor werken we samen met kadoos.nl. Via kadoos.nl wordt jouw cadeautje namelijk op en top feestelijk aangekleed én heb je de mogelijkheid een persoonlijk kaartje aan het cadeau toe te voegen. Hiermee steel  je bij elke gelegenheid de show.  

Pineut cadeaupakket met jenever

Ouderwetse jenever in een modern jasje. De geschenkverpakkingen van Pineut zijn opvallend leuk om te geven en opvallend lekker om te krijgen. Ons diy likeur pakket bevat alles om een eigen likeur te maken. De set bestaat uit een fles Pineut, perfect afgemeten met kruiden en specerijen en een fles van onze jonge graanjenever Teun. Voeg de jonge jenever toe aan de Pineut, schud dagelijks even liefdevol en binnen een aantal weken ben je als ontvanger van het cadeaupakket de gelukkige eigenaar van een overheerlijke zelfgemaakte likeur. Met een diy likeur kadopakket geef je niet zomaar een cadeau, je geeft een heuse experience. Voeg je liever gin of wodka toe?  Al onze Pineut flessen zijn hier ook los verkrijgbaar!

Zelf likeur maken met onze jonge graan jenever 

Deze Pineut likeur maak set is niet compleet zonder Teun. Teun is onze eigen jonge graan jenever, het kleine broertje van Pineut. We bottelen deze jenever vanwege zijn no-nonsense zachte smaak. Natuurlijk past Teun perfect bij Pineut, maar voor de liefhebber drinkt hij puur ook lekker weg. De (ge)schenkverpakkingen van Pineut zijn verkrijgbaar in twee formaten. In zakflacon- en flesformaat. Welke van de twee je ook kiest, het zal letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen. Maar pas wel op: zelf likeur maken, kan verslavend werken ;).

Teun, het kleine broertje

Onze Teun is het kleine broertje van Pineut. Gebotteld met liefde en een perfecte match met onze Pineut. De jonge jenever is zacht van smaak en brengt al het goede van Pineut naar boven.
Teun koop je in combinatie met een Pineut naar keuze, in een mooie geschenkverpakking.

Jeneveriaanse geschiedenis

Jenever is een oer-Hollands product en wordt gemaakt van granen, jeneverbessen en andere lekkere kruiden. Waarschijnlijk werd jenever in de zeventiende eeuw voor het eerst gestookt in Nederlandse havensteden. Hier waren de grote pakhuizen te vinden die vol lagen met kruiden en specerijen.

Rotterdam kent een rijke jenevertraditie. De stokerijen moesten destijds de drukke stad verlaten. Nu was het de beurt aan Schiedam om te floreren. Onze jonge graanjenever Teun komt hier ook vandaan.