zelf likeur maken met Pineut

lekkere likeur maak je zelf

Zelf likeur maken is lekker en dankzij Pineut is zelf likeur maken ook nog eens lekker simpel. De doe-het-zelf likeur van Pineut bestaat uit een mooie fles boordevol zorgvuldige samengestelde ingrediƫnten. Het enige wat jij moet doen, is de alcohol toevoegen. Vervolgens is het een kwestie van dagelijks even liefdevol schudden en watertandend afwachten. Afhankelijk van de Pineut die je gekozen hebt, zit je binnen een paar dagen tot een paar weken aan je eerste zelfgemaakte neutje. En geloof ons; je geduld zal beloond worden.

iedereen kan nu Likeurtjes maken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn de DIY likeuren van Pineut verkrijgbaar in veel verschillendeĀ  smaken Ć©n formaten. Van heerlijk fris tot een neut met een bite. Op het Pineut hoofdkantoor in Rotterdam werken we nog dagelijks aan nieuwe dranken. Benieuwd naar onze andere producten? Bekijk deze dan hier.

Hoe drink je likeur?

Vaak krijgen wij de vraag, hoe drink je likeur eigenlijk?Ā Onze likeuren zijn heerlijk om puur te drinken bijvoorbeeld als digestief of als ingrediĆ«nt in cocktails en mixdrankjes. Benieuwd naar inspiratie hoe je deze heerlijke likeuren kunt drinken? Bij elk product kun je lezen hoe deze likeur goed tot zijn recht komt. Op zoek naar meer inspiratie?Ā VolgĀ @PineutlikeurĀ op instagram!

Cadeaupakket

Met dit pakket ben je in Ć©Ć©n klap klaar. Pineut Likeur is onafscheidelijk van Teun, onze no-nonsense jonge graanjenever. Met dit pakket tover je jouw favoriete likeur in een handomdraai tevoorschijn.

Bekijk de pagina

Eerlijke ambacht

Onze natuurlijke ingrediƫnten maken een smaakvolle neut, die met veel liefde wordt gemaakt op sociale werkplaatsen. Daarom zien ze er zo goed uit.

Bekijk de video

Geschiedenis

De geschiedenis van likeur gaat ver terug in de tijd. In de zeventiende en achttiende eeuw lagen de pakhuizen in Nederland vol met exotische kruiden en specerijen uit alle windstreken. Hiermee werd gretig geƫxperimenteerd, ook in combinatie met alcohol. Zo ontstonden er likeuren in de meest uiteenlopende smaken en was er voor elke gelegenheid een heerlijke neut.

Deze oude traditie vormde de inspiratie voor een nieuwe neut. Pineut is een likeur met oorsprong waarvan je in een handomdraai kunt genieten.