Likeuren

Zelf likeur maken is leuk. En wij maken het ook nog eens heel simpel. De natuurlijke ingrediënten van onze neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.

Wij weten dat niets zo veelzijdig is als smaak, daarom komen de Pineut doe-het-zelf-likeuren in alle smaken én maten.

Cadeaupakket

Met dit pakket ben je in één klap klaar. Pineut Likeur is onafscheidelijk van Teun, onze no-nonsense jonge graanjenever. Met dit pakket tover je jouw favoriete likeur in een handomdraai tevoorschijn.

Bekijk de pagina

Eerlijke ambacht

Onze natuurlijke ingrediënten maken een smaakvolle neut, die met veel liefde wordt gemaakt op sociale werkplaatsen. Daarom zien ze er zo goed uit.

Bekijk de video

Geschiedenis

De geschiedenis van likeur gaat ver terug in de tijd. In de zeventiende en achttiende eeuw lagen de pakhuizen in Nederland vol met exotische kruiden en specerijen uit alle windstreken. Hiermee werd gretig geëxperimenteerd, ook in combinatie met alcohol. Zo ontstonden er likeuren in de meest uiteenlopende smaken en was er voor elke gelegenheid een heerlijke neut.

Deze oude traditie vormde de inspiratie voor een nieuwe neut. Pineut is een likeur met oorsprong waarvan je in een handomdraai kunt genieten.