0

18 februari 2021

Recht uit het hart, rechtstreeks in de brievenbus

Ja, dat lees je goed! Onze bekende glazen potten en flessen zijn nu ook getransformeerd naar eenvoudige door-de-brievenbus-passende doosjes. Makkelijk toch?Speciaal om te sturen naar iemand die je wel een feestje gunt in deze tijden.

Zet jouw team aan het werk!

Wil je dat gevoel van verbondenheid, de wij-zijn-samen-één vibe toch even benadrukken? En tegelijk je personeel een hart onder de riem steken? Dan is dit hét moment. Bij Pineut hebben we namelijk speciale Brievenbuscadeautjes ontwikkeld.
Feestelijke doosjes met daarin de lekkerste recepten én ingrediënten voor overheerlijke maak-het-zelf-lekker soep, borrelbrood of een lekker drankje. Eenvoudig online te bestellen en nóg eenvoudiger bij je medewerkers te laten bezorgen. Gewoon met de post. Recht uit het hart, rechtstreeks in de brievenbus.

Speciaal voor de zoom-borrel

Brievenbuscadeautjes zijn overigens niet alleen superleuk om te krijgen, maar ook superleuk om sámen klaar te maken. Ze zijn in deze tijden misschien wel hét recept om van de zoveelste ‘standaard’ Zoomborrel een smakelijk event te maken! Simpelweg door online allemaal tegelijk de overheerlijke Groe(n)tjes soep te bereiden of een virtuele toast uit te brengen met vers gemaakt (alcoholvrije) glühwein. Zo maak je van een Teams gevoel, weer een ouderwets teamgevoel. 

 

    

 Bekijk hier ons volledige assortiment.

Wil je graag een offerte ontvangen? Leuk! Neem dan contact met ons.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »