0

23 november 2021

Top Vijf voor Hem

De aller-allerbeste december cadeautjes

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn we bij Pineut stapel op cadeautjes. Het kan ons niet feestelijk genoeg zijn. Misschien komt het daarom dat een groot gedeelte van ons assortiment te gek is om te geven. En misschien nóg leuker is om te krijgen. Om de keuze deze Decembermaand nou iets te vergemakkelijken hebben we de leukste cadeaus voor hem even op een rijtje gezet. En het mooie is, je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Top 5 voor hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Jägertee

Hatchikidee met stip op 1: Jägertee! Deze glühwein met ballen, was in de 19e eeuw dé drank voor boswachters en jagers om de Tiroler kou te lijf te gaan. Onze testen hebben uitgewezen dat ook de moderne metroman de mix van steranijs, kruidnagel, zwarte thee, wijn en sinaasappel (hart)verwarmend vindt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Heilig Neutje                                                                                                                                                                             

De Goedheiligman is nogal fan van ons Heilig Neutje. Daarom schenkt hij hem menig vent. Misschien komt het door aansprekende ingrediënten die symbool staan voor succes (kaneel), rijkdom (kamille) en bescherming (venkel). Of gewoon omdat hij mega lekker is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Gin Spices                                      

Met Pineut Gin Spices krijgt zelfs de meest verstokte 'feestdagenhater' er toch een potje gin in! En logisch ook. Want welke écht kerel, wil nu niet zijn eigen gevaarlijk lekkere gin maken. Zie de moonshine door de bomen.         

                                   

     

                       

 

 

 

 

 

 

4. Focaccia                                

What the Focaccia! Dat is de reactie van vrijwel iedere man die dit Borrelbrood voor het eerst proeft! De combi van olijven, rozemarijn en zongedroogde tomaatjes veranderen elke vent in een Italiaanse chef. Go for it ladies!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Gembier Citrus                                                                                        

De robuuste combi van gember, sinaasappelschil en kruidnagel maken onze Gembier Citrus tot een drankje met (spier)ballen. Verfrissend en pittig. De sensatie van een borrel, maar dan zonder dat je alcohol drinkt. Perfect voor Bob (en alle andere mannen).

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »