0

23 november 2021

Top Vijf Zakelijk

De aller-allerbeste december cadeautjes

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn we bij Pineut stapel op cadeautjes. Het kan ons niet feestelijk genoeg zijn. Misschien komt het daarom dat een groot gedeelte van ons assortiment te gek is om te geven. En misschien nóg leuker is om te krijgen. Om de keuze deze Decembermaand nou iets te vergemakkelijken hebben we de leukste cadeaus op zakelijk gebied even op een rijtje gezet. En het mooie is, je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Top 5 zakelijk

     

1. Fijne Dagen Erwtensoep

Business as usual; Onze Fijne Dagen Erwtensoep staat ook dit jaar weer op nummer 1. En dat is niet zo gek, het is dé winterkost bij uitstek. Hier, de eerste zin van je Sinterklaas gedicht, krijg je er gratis bij ;)

2. Warme Wensen Cake

De moeder aller combi's: appel en kaneel. En dan ook nog eens in een cake. Niet voor niets dat onze Warme Wensen Cake met stip binnenkomt op twee. Overigens heeft de feestelijke verpakking daar zeker een bijdrage aan geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Cadeaupakket Winterdrankjes                                              

Met het Cadeaupakket Winterdrankjes maak je het toch een potje gezellig! Geef je deze cadeau, dan geef je sfeer, smaak en warmte. Laat wind, sneeuw, hagel, ijs, krabben, pekel en de Elfstedentocht maar komen. Met de Winterdrankjes van Pineut verdwijnt de winter als sneeuw voor de zon.         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Glühwein Rood

Geen clou wat te geven? Dan is Glühwein áltijd een top idee! Zeker omdat onze Glühwein Rood ook alcoholvrij gemaakt kan worden! Zo weet je zeker dat iedereen kan genieten van jouw dampende cadeau.  

5. Kerstkliekjes Soep Pakket

BAM. Een schot in de (kerst)roos. Met ons Kerstkliekjes Soep Pakket geef je een cadeau dat he-le-maal van deze tijd is. Bovendien is het ideaal om de dagen na kerst even lekker te 'ontgiften'. Make soup, not waste!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »