0

22 november 2021

Top Vijf voor Haar

De aller-allerbeste december cadeautjes

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn we bij Pineut stapel op cadeautjes. Het kan ons niet feestelijk genoeg zijn. Misschien komt het daarom dat een groot gedeelte van ons assortiment te gek is om te geven. En misschien nóg leuker is om te krijgen. Om de keuze deze Decembermaand nou iets te vergemakkelijken hebben we de leukste cadeaus voor haar even op een rijtje gezet. En het mooie is, je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Top 5 voor haar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Glühwein

Mit stip auf ein! Onze winterklassieker is het perfecte recept om een feestje te b(r)ouwen. Hij is me toch een potje lekker(s)!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Kers op de Taart                                                                                                                                                                       

Het scheelde níets of deze heerlijke kersenlikeur had op één gestaan. Net als Glühwein is ook deze fles een perfect wintercadeau.

Want zeg nou zelf; een likeur gemaakt van kersen, frambozen en vlierbloesem; dat is toch lekker-bij-kachel-na-het-schaatsen-materiaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Warme Wensen Cakemix

We wish you a merry cake mix! Onze Warme Wensen Cakemix is een absolute winterclassic. En een allemansvriend. Want, wie is er nou niet gek op appel en kaneel. Een dan óók nog eens in een cake. Hallooooo!  

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Wijnbrood                                                                                                  

De naam zegt het al: Wijnbrood. Kán dat nog fout gaan? Dit borrelbrood maakt iedere (kerst)borrel he-le-maal af. Verpakt in een te gekke zak en het staat ook nog eens in een kurkomdraai op tafel. A gift made in heaven.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Tafelwater Cranberry Kers Rozemarijn                                                                                           

Vergeet flessen wijn, geef eens een Tafelwatertje cadeau. Zowel de ingrediënten (cranberries, kersen en rozemarijn) als de verpakking zijn een feestje om op tafel te zetten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »