0

Pineut Bonbon | Brownie

Productomschrijving
Een klassieker! We zullen er niet omheen draaien: deze bonbons zijn gevaarlijk. Gevaarlijk lekker welteverstaan. Als je er eenmaal aan begint is er eigenlijk geen redden meer aan. De klassieke smaak van chocolade, in combinatie met de noten en dadels: oei, oei, oei wat goed. Misschien moet je hier maar direct twee porties van maken. Hoe maak je h...

Een klassieker!

We zullen er niet omheen draaien: deze bonbons zijn gevaarlijk. Gevaarlijk lekker welteverstaan. Als je er eenmaal aan begint is er eigenlijk geen redden meer aan. De klassieke smaak van chocolade, in combinatie met de noten en dadels: oei, oei, oei wat goed. Misschien moet je hier maar direct twee porties van maken.

Hoe maak je het?

  1. Week de dadels een kwartiertje in lauwwarm water.
  2. Maal de noten en cacao in een keu-kenmachine tot mooi consistent meel.
  3. Voeg de dadels toe en laat de keukenmachine draaien totdat er een deeg ontstaat. Is het een beetje te droog? Voeg gerust een theelepel water toe en mix het nog even.
  4. Rol vervolgens tussen je handen 10 tot 12 gelijke balletjes van het deeg.

Productspecificaties

Ingrediënten:
dadels, CASHEWNOTEN en cacaopoeder
Beknopte instructie:
Week de dadels in lauwwarm water, maal de noten en cacao, voeg de dadels toe en laat de keukenmachine draaien totdat er een deeg ontstaat, rol vervolgens tussen je handen balletjes van het deeg
Netto gewicht:
151 g
Voedingswaarde:
energie: 1763,99 kJ /423,64 kcal, vetten: 19,49 g, waarvan verzadigde vetzuren: 3,96 g, koolhydraten: 45,66 g, waarvan suikers: 38,41 g, eiwitten: 11,57 g, vezels: 9,64 g, zout: 0,02 g
Serveertip:
Rol de bonbons in hagelslag, voor een feestelijk effect!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Pineut Bonbon | Brownie
Bonbon | Brownie

De klassieke smaak van chocolade. ...

De klassieke smaak van ...

€8,95
Bekijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »