Pineut Bonbon | Speculaas



Productomschrijving
(Toekomstige) Nostalgie
Wie is er niet groot mee geworden: een speculaasje bij de koffie, op een (witte) boterham of even lekker tussendoor. Deze bonbons voegen een extra dimensie toe aan jouw jarenlange speculaas experience: je ziet een balletje, je denkt aan bonbons, maar je proeft je jeugd, je heden en je toekomst. Speculaas is here to stay! St...
(Toekomstige) Nostalgie
Wie is er niet groot mee geworden: een speculaasje bij de koffie, op een (witte) boterham of even lekker tussendoor. Deze bonbons voegen een extra dimensie toe aan jouw jarenlange speculaas experience: je ziet een balletje, je denkt aan bonbons, maar je proeft je jeugd, je heden en je toekomst. Speculaas is here to stay! Stayculaasje erbij?
Hoe maak je het?
- Week de dadels een kwartiertje in lauwwarm water.
- Maal alle andere ingrediënten in je keukenmachine tot mooi consistent meel.
- Voeg de dadels toe en laat de keukenmachine draaien totdat er een deeg ontstaat. Is het een beetje te droog? Voeg gerust een theelepel water toe en mix het nog even.
- Laat het deeg een kwartiertje in de koelkast rusten.
- Rol vervolgens tussen je handen 10 tot 12 gelijke balletjes van het deeg.
Toon meer
Toon minder
Productspecificaties
- Ingrediënten:
- dadels, CASHEWNOTEN, HAVERmout en speculaaskruiden
- Beknopte instructie:
- Week de dadels, maal de ingrediënten in een keukenmachine tot deeg en rol gelijke balletjes
- Netto gewicht:
- 142 g
- Voedingswaarde per 100g:
- energie: 1497,11 kJ /358,28 kcal, vetten: 8,38 g, waarvan verzadigde vetzuren: 1,54 g, koolhydraten: 60,53 g, waarvan suikers: 49,68 g, eiwitten: 6,63 g, vezels: 7,12 g, zout: 0,01 g