Pineut Borrelbrood | Wijnbrood


Productomschrijving
Brood en wijn in één
Soms vragen wij ons af, waar we het toch allemaal vandaan halen. Zoals nu: wijn en brood in één! Als dat de borrel niet he-le-maal compleet maakt, dan weten wij het ook niet meer. En het mooie is; in een kurkomdraai staat het op tafel. Het enige wat jij hoeft te doen is wat rode wijn toevoegen aan onze mix en na maximaal e...
Brood en wijn in één
Soms vragen wij ons af, waar we het toch allemaal vandaan halen. Zoals nu: wijn en brood in één! Als dat de borrel niet he-le-maal compleet maakt, dan weten wij het ook niet meer. En het mooie is; in een kurkomdraai staat het op tafel. Het enige wat jij hoeft te doen is wat rode wijn toevoegen aan onze mix en na maximaal een uur schotel jij je gasten het ideale brood voor bij de kaasplank voor. Proost … ehhh eet smakelijk!
Hoe maak je het?
- Deze mix, een scheutje rood et voilà; je eigen wijnbrood. Leeg de zak in een kom en voeg de rode wijn toe.
- Meng dit met een spatel of lepel door elkaar totdat alle vocht is opgenomen. Niet kneden! Daarna de mix in de gewenste vorm op de bakplaat leggen.
- Afbakken in 40 tot 45 minuten op 220 graden. (baktijden zijn richtlijnen en kunnen per type oven variëren)
Tip
Serveer het brood met een kaasje en schenk er dezelfde wijn bij!
Toon meer
Toon minder
Productspecificaties
- Ingrediënten:
- TARWEbloem, druivensuiker, rijsmiddelen: E450i en E500ii, bakkerszout, rozemarijn en zwarte peper
- Zelf toevoegen:
- rode wijn
- Beknopte instructie:
- leeg de zak in een kom en mix het met de wijn, meng met een spatel of lepel tot alle vocht is opgenomen en leg het op een bakplaat in de oven
- Netto gewicht:
- 348 g
- Voedingswaarde:
- energie: 1390,7 kJ / 330 kcal, vet: 1,3 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,3 g, koolhydraten: 69,7 g, waarvan suikers: 2,9 g, eiwit: 9,8 g, vezels: 3 g, zout: 1,5 g
- Serveertip:
- Serveer het brood met een kaasje en schenk er dezelfde wijn bij!
Reviews
- Gepost door: Jen Valentine op 10 April 2022Oh my goodness, this is amazing. Got the letterbox version from my sister, who lives in The Netherlands, honestly easiest, most delicious homemade bread. Simple mix, i did leave to rise till double in size, then popped in the...Oh my goodness, this is amazing. Got the letterbox version from my sister, who lives in The Netherlands, honestly easiest, most delicious homemade bread. Simple mix, i did leave to rise till double in size, then popped in the oven. Delicious crunchy crust and soft bread. I’m on the website to see if you deliver to Scotland!Lees meerLees minder