0

Bakpakket cadeau doen: duurzaam, origineel en interactief bij Pineut


Iemand een bakpakket cadeau doen is een originele manier om te verrassen. Het zelfbouwpakket voor een borrelbrood of cake doet het altijd leuk, niet alleen omdat het uitnodigt tot een aantal gezellige uurtjes in de keuken, maar ook omdat zelf lekkernijen bereiden trendy is: Heel Holland Bakt, met een beetje hulp van Pineut. Een bakpakket cadeau doen via Pineut.nl betekent tevens duurzaam bezig zijn: alle ingrediënten waarmee de pakketten samengesteld worden, zijn verkregen voor een eerlijke prijs en met respect voor de planeet. Bovendien bestaat het aanbod uit veel meer lekkers. Van soep tot bonbons en van iced tea tot likeuren.

 

Scoren met een bak cadeau van Pineut, ook bij zakenrelaties


Ook in het bedrijfsleven scoor je met een bak cadeau als relatiegeschenk. Denk aan kerstpakketten of aardigheidjes tussendoor. Bijvoorbeeld als je werkgevers afzwaaien voor de zomervakantie. Om in de stemming te komen voor hun trip naar Zuid-Europa, geef je ze een sangria- en tapaspakket om in de stemming te komen! Zo bedank je ze voor het afgelopen werkjaar op een originele, vrolijke manier. Een bak cadeau met kerst, zoals een borrelbrood of Focaccia Feestje, is ook een mooie manier om de goodwill vast te houden. Maar misschien ben je helemaal geen ondernemer en wil je gewoon een vriend, buur of familielid verwennen? Hoe dan ook biedt het assortiment van Pineut tal van mogelijkheden voor elke levensgenieter!

 

Duurzaam bakpakket cadeau doen via Pineut.nl


Wil je iemand een super-duurzaam bakpakket cadeau doen? Ook op andere fronten is Pineut een voorloper als het om duurzaamheid gaat. Natuurlijk ten opzichte van de boeren en andere producenten die de kruiden, specerijen en andere ingrediënten kweken en oogsten. Maar ook voor Moeder Natuur en al haar bewoners: de cadeaupakketten van Pineut zijn allemaal vlees- en visloos. Een derde duurzaamheidsaspect zit hem in het bieden van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: het Pineut Productiehuis is goed voor 25 FTE. Een duurzaam bakpakket cadeau geven, om uiteenlopende redenen doe je dat via Pineut.

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Bakpakket cadeau

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Bakpakket cadeau

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »