0

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam kerstcadeau?


Voor het kerstfeest wil je graag opvallend uit de hoek komen met je cadeaus, en ook een beetje in de huidige tijdgeest blijven. Hoe combineer je die twee dingen? Door een origineel en duurzaam kerstcadeau van Pineut te geven! Dit zijn pakketten met ingrediënten die de ontvanger zelf omtovert tot heerlijke en feestelijke snacks, soepen, dranken en snoep. Door bewuste inkoop van ingrediënten, met oog voor het welzijn van producent en planeet, krijg je bij Pineut dus een interactief, verrassend en tevens duurzaam kerstcadeau dat voor een aantal uurtjes vermaak gaat zorgen. Dat valt op, dat maakt indruk, dat is gewoon leuk om cadeau te krijgen.

 

Kerstcadeau duurzaam maken: kijk eens hoe Pineut dat doet


Het is met de wetenschap dat Pineut bestaat niet moeilijk om een kerstcadeau duurzaam te maken. Dit jonge bedrijf stelt aan de lopende band culinaire bouwpakketten samen, die echt geen hogere wiskunde vormen voor degene aan wie je het geeft. Het gaat puur om de lol van het zelf maken van bonbons, gemberbier, tapas of borrelbrood, en het genieten van de verrassende smaken. Bijvoorbeeld als de frisse kan Sangria eenmaal vorm heeft gekregen vanwege de gevriesdroogde vruchten die erin gaan. Of de heerlijke geur en smaak van de soep waarvan de ingrediënten met alle liefde en zorg gekozen zijn. Een kerstcadeau duurzaam én lekker maken, Pineut heeft het tot kunst verheven.

 

Een duurzaam kerstcadeau kopen doe je bij Pineut


Je hebt gezocht en gevonden: een duurzaam kerstcadeau kopen doe je bij het supervrolijke Pineut. Ook omdat de uitstraling van de pakketten alleen al voor het soort gezelligheid zorgt dat bij kerst hoort. En laat staan wat voor heerlijke verrassingen er allemaal uit tevoorschijn komen! Denk er ook aan dat je veel pakketten van Pineut mooi kunt combineren. De tapas met het gemberbier, de soep met een focaccia of de limoenlikeur met het borrelbrood. Hoe dan ook ben je er na een kijkje op de website wel uit: een uniek en duurzaam kerstcadeau kopen doe je bij Pineut. Succes en lol verzekerd!
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Duurzaam kerstcadeau

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Duurzaam kerstcadeau

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »