0

Scoren met een duurzaam kerstgeschenk


Of je nu familie, vrienden, zakenrelaties of werknemers wilt verrassen met december, het geven van een duurzaam kerstgeschenk is een trend die voorlopig wel even zal aanhouden. In deze weggooimaatschappij is de maatschappelijke wind aan het draaien en wordt steeds vaker gekozen voor duurzaam op allerlei gebieden. Van afval scheiden tot aan het verantwoord opladen van je telefoon: alles kan en moet beter. Met een duurzaam kerstgeschenk trek je die lijn door. Pineut verzorgt met respect voor de planeet en al haar bewoners pakketten die de ontvanger zelf omtovert tot heerlijke eindproducten zoals tapas, gemberbier, borrelbrood, iced tea, bonbons of welke lekkernij je maar zoekt.

 

Hoe maakt Pineut een kerstgeschenk duurzaam?


Een kerstgeschenk duurzaam maken, daar is bij Pineut uitgebreid over nagedacht en al die inspiratie is omgezet in vrolijke, originele en tevens duurzame culinaire bouwpakketten. De ingrediënten zijn verkregen met een eerlijke prijs voor de producent en zijn bovendien veelal vegetarisch en biologisch. Verpakkingen worden zorgvuldig uitgezocht en jaarlijks gaat er 1 procent van de totale omzet naar projecten die kansengelijkheid bevorderen. Wat ooit begon als een vrolijk idee op een zolderkamer van initiatiefnemers en liefhebbers Femke en Marlies, is nu een volwassen onderneming die plaats biedt aan maar liefst 25 full time arbeidsplaatsen. Bij Pineut koop je dus gegarandeerd een kerstgeschenk dat duurzaam is op diverse fronten.

 

Een origineel en duurzaam kerstgeschenk kopen: Pineut is je beste vriend


Wil je dit jaar een duurzaam kerstgeschenk kopen? De cadeaupakketten die Pineut met alle liefde samenstelt, nodigen uit tot een aantal gezellige uurtjes in de keuken met een heerlijk resultaat. Op ingenieuze wijze komen allerhande heerlijkheden tot stand, denk aan de gevriesdroogde vruchten die in de sangria hun originele vorm weer aannemen. Zo doe je iemand niet alleen een borrelbrood, plank vol tapas of frisse drank cadeau, maar ook een leuke activiteit. Voor bedrijven is dit eveneens interessant, want deze pakketten doen het goed als relatiegeschenk of kerstpakket. Pineut is je beste vriend als je een duurzaam kerstgeschenk kopen wilt!

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Duurzaam kerstgeschenk

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Duurzaam kerstgeschenk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »