0

Opvallen met unieke relatiegeschenken van Pineut


Unieke relatiegeschenken scoor je bij Pineut, de specialist in grappige, vrolijke, feestelijke maar vooral originele cadeaupakketten. De initiatiefnemers Femke en Marlies, gek op kruiden en specerijen en vooral al het lekkers dat daarmee te bereiden is, begonnen Pineut als een hobby die intussen een goedlopend bedrijf is geworden. Want hun idee bleek een gat in de markt: pakketten die bestaan uit allerlei heerlijke ingrediënten waarmee de bofkont in kwestie - de ontvanger dus - zelf zijn bonbons, dranken en tapas klaarmaakt. Of een heerlijke soep gecombineerd met een borrelbrood. Dit zijn natuurlijk unieke relatiegeschenken die je zakenrelatie gaat onthouden!

 

Zo maak je een relatiegeschenk uniek: op Pineut.nl


Je wilt graag iets cadeau doen aan een klant of collega, om de simpele reden dat goodwill voor de lange termijn essentieel is voor je onderneming. Dat doe je opvallender door een relatiegeschenk uniek te maken. En over duurzaam gesproken: de ingrediënten waaruit de pakketten van Pineut samengesteld zijn, worden immer met zorg en oog voor het welzijn van mens, dier en planeet gekozen. Op die manier is Pineut bekend geworden: deze jonge onderneming staat midden in deze tijd, en maakt jouw relatiegeschenk uniek. Degene die het ontvangt, bereidt zijn lekkernijen thuis en zal je er ongetwijfeld aan herinneren hoe heerlijk het allemaal gesmaakt heeft. Dan verwijs je gewoon naar Pineut!

 

Unieke relatiegeschenken kopen en meerwaarde bieden


Unieke relatiegeschenken kopen doe je dus bij Pineut, zo veel is duidelijk. Maar welk pakket kies je voor welke relatie? Dat is een kwestie van je een beetje in diegene verdiepen. Of wellicht weet je allang dat hij of zij bijvoorbeeld regelmatig naar Spanje op vakantie gaat. In dat geval kies je voor een Sangria-pakket van Pineut. De ontvanger tovert de gevriesdroogde vruchten om in de heerlijke nationale Spaanse drank en waant zich weer even op de Ramblas. Denk ook aan een tapas-pakket, of een combinatie van beide. Unieke relatiegeschenken kopen, zo doe je dat dus!
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Unieke relatiegeschenken

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Unieke relatiegeschenken

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »