0

Pineut Sangria Rood | Pot | Good Vibes

Productomschrijving
Caramba! Wat. Een. Zomerse sensatie! Open het potje en je huis vult zich met het geklepper van castagnetten. Good vibes all over the place. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak van onze rode sangria gehad. Een uitgebalanceerde combinatie van aardbei, gedroogde appel, blauwe bes en sinaasappelschijfjes. Voeg zelf rode wijn, bruisend wat...

Caramba! Wat. Een. Zomerse sensatie!

Open het potje en je huis vult zich met het geklepper van castagnetten. Good vibes all over the place. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak van onze rode sangria gehad. Een uitgebalanceerde combinatie van aardbei, gedroogde appel, blauwe bes en sinaasappelschijfjes. Voeg zelf rode wijn, bruisend water en wat ijsblokjes toe en het grote genieten kan beginnen. Met dit heerlijke zomerdrankje haal je een vleugje España in je casa!

Hoe maak je het?

  1. Vul de pot met de wijn. Zet opzij voor 30 minuten zodat het fruit zijn werk kan doen.
  2. Voeg dan het water en ijs toe en... serveer!

Tip

Een scheut triple sec likeur of brandy geeft de sangria een extra kick!

Productspecificaties

Ingrediënten:
gevriesdroogde aardbei, gedroogde appel, gevriesdroogde blauwe bes en gedroogde sinaasappel
Zelf toevoegen:
rode wijn, bruisend water en ijsblokjes
Beknopte instructie:
vul de pot met wijn, laat 30 minuten intrekken en serveer met water en ijs
Netto gewicht:
24 g
Voedingswaarde:
energie: 1431 kJ / 340 kcal, vetten: 2,6 g, waarvan verzadigd: 0,25 g, koolhydraten: 67,5 g, waarvan suikers: 58,9 g, eiwitten: 4,95 g, zout: 0,03 g
Serveertip:
Een scheut triple sec likeur of brandy geeft de sangria een extra kick!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Pineut Sangria Rood | Pot | Good Vibes
Sangria Rood | Pot | Good Vibes

Hoor het geklepper van castagnette...

Hoor het geklepper van ...

€7,99
icon add to cart
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »