0

Wij zijn Pineut.

Een club vrijzinnige aanpakkers met een missie; het realiseren van gelijke kansen voor iedereen! Bij Pineut vinden we dat iedereen lekker mee moet kunnen doen. Iedereen heeft namelijk een bepaald talent, groot of klein, en moet de kans krijgen om dat talent in te kunnen zetten. Zo worden genietmomentjes voor jou ook ineens directe kansen voor een ander. Lekker he? Laten we er samen wat moois van maken.

High five!

High Five label

Je eigen lot bepalen en met plezier door het leven stappen. Bij Pineut vinden we dat iedereen die mogelijkheid moet hebben.Precies om die reden hebben we ons high five label in het leven geroepen. Alle pineut producten bieden namelijk directe kansen voor mensen die aansluiting missen of simpelweg even achterop zijn geraakt.

Een High five product staat voor:

1. Gelijke kansen  Geeft mensen die aansluiting missen een directe kans om mee te doen

2. Plezier en ontwikkeling  Staat garant voor een goede dosis werkplezier en talent ontwikkeling

3. Sociaal genieten  Helpt jou sociaal genieten. 20% van onze winst op jaarbasis doneren we aan een goed doel

Het Pineut Productiehuis

Wij geloven dat goed en bevredigend werk hebben, de basis is van een zelfstandiger, leuker en beter leven. 

In ons Pineut productiehuis werken onze Pineut helden en heldinnen met veel plezier aan de mooiste producten.Bij het productiehuis staan werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. 

Hier worden de Pineut producten samengesteld, ingepakt en verzonden. Hoe meer producten hier worden gemaakt, hoe meer kansen we kunnen bieden voor een ander.  

Het Pineut productiehuis opende binnen werkleerbedrijf Stroomopwaarts in 2022 officieel zijn deuren en daar zijn we mega trots op.Inmiddels zijn er al 60 Pineut medewerkers die lekker mee kunnen doen.  Een deel van de medewerkers groeit door naar de reguliere arbeidsmarkt. Een bonte mix met verschillende achtergronden; het is dan ook echt maatwerk!

 

 

 

Impact partners

Om positieve impact te kunnen maken moeten we goed samenwerken. Dat doen we dan ook samen met onze zeer gewaardeerde impact partners.Zo werken we bijvoorbeeld al samen met impact partners Het Blauwe Huis, Too Good To Go, Neleman wijn, Frank about Tea & Moyee Coffee.

Sustainable Development Goals

We gebruiken de zeventien VN Sustainable Development Goals als leidraad bij onze keuzes.

De focus daarbij ligt op:

  • Doel 8: Waardig werk en economische groei
  • Doel 10: ongelijkheid verminderen
  • Doel 12: verantwoorde consumptie en productie

Smaakt naar meer!

Tot slot hopen we met onze do it yourself producten de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren en je te inspireren tot meer lekkers zelf te maken. Bij Pineut weten we namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht, smaakt altijd naar meer.

Pineut is dol op fijne samenwerkingen. Dus, heb je een goed idee en kun je je helemaal vinden in onze filosofie? Neem dan contact met ons op via [email protected] en wie weet hoef je het niet helemaal zelf te doen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »