0

Pineut Productiehuis

Pineut Productiehuis

Een droom is uitgekomen! Begin 2022 opende we het Pineut Productiehuis. Een plek waar we jaarrond 25 fulltime werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bieden. Dit doen we samen met onze partner Stroomopwaarts MVS. Wij zorgen voor het werk, zij voor het team. 

 

“Je maakt hier leuke producten en het is een leuke afdeling met leuke mensen. Als je het niet afkrijgt dan helpen ze je gewoon. Ik ben heel blij dat ik hier mag zijn. Dat geeft me echt motivatie.”

 

- Corrine, productiemedewerker Pineut ProductiehuisPineut's founder Marlies geeft aan: "Persoonlijk vind ik dit het mooiste aan Pineut; de combinatie (ofwel win-win) van sociaal en commercieel. Dat we met het verkopen van onze smaakmakende producten direct van betekenis kunnen zijn. Van betekenis voor mensen die dat net even meer nodig hebben dan anderen. En we zo een bijdrage kunnen leveren aan zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en gelijke kansen voor iedereen. Want weet... in ons team vind je alleen maar toppers!" 

 

Sociale impact in beeld

Pineut richten we van productie tot product kansrijk in. Jaarlijks meten we onze sociale impact. Alhier een samenvatting van onze sociale impact in 2021.

2021 Pineut sociale impact

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »