0

Pineut Winterse Cocktail | Pot | Hello Winter

Productomschrijving
It's beginning to look a lot like cocktail De winter is zo slecht nog niet. Heerlijke zware smaken en dranken voeren de boventoon. Evenals heel veel gezelligheid. Verras jouw gasten daarom met dit feestelijke drankje. Een winterse cocktail op basis van sinaasappel en kruiden die je in een handomdraai zelf maakt. Eén potje is goed voor vier voortr...

It's beginning to look a lot like cocktail

De winter is zo slecht nog niet. Heerlijke zware smaken en dranken voeren de boventoon. Evenals heel veel gezelligheid. Verras jouw gasten daarom met dit feestelijke drankje. Een winterse cocktail op basis van sinaasappel en kruiden die je in een handomdraai zelf maakt. Eén potje is goed voor vier voortreffelijke cocktails. Dus, misschien toch maar alvast twee potjes klaarmaken?

Cheers!

Hoe maak je het?

Het recept voor 4 winterse cocktails.

  1. Meng de mix met de alcohol en het sinaasappelsap. Laat 2 tot 4 uur intrekken.
  2. Filter het door een fijne zeef.
  3. Serveer. Vul 4 glazen af met ijs en verdeel de cocktailmix. Verdeel vervolgens de tonic.

Productspecificaties

Ingrëdienten:
kaneelstok, korianderzaad, steranijs, foelie, kruidnagel en kardemom
Zelf toevoegen:
gin of jenever, sap van 1 sinaasappel en tonic
Beknopte instructie:
meng de mix met de alcohol en de sinaasappelsap, laat intrekken, filter het door een zeef en vul de glazen met ijs en verdeel de cocktailmix en tonic.
Netto gewicht:
58 g
Voedingswaarde:
energie: 1971,80 kJ / 470,15 kcal, vetten: 13,3 g, waarvan verzadigde: 1,8 g, koolhydraten: 60 g, waarvan suikers: 0 g, eiwitten: 10,04 g, zout: 0,05 g

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Pineut Winterse Cocktail | Pot | Hello Winter
Winterse Cocktail | Pot | Hello Winter

Verras je gasten met dit feestelij...

Verras je gasten met di...

€7,50
icon add to cart
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »