Terug

Op Teun!

Eigenlijk vindt onze no-nonsense graanjenever Teun het niet zo leuk om altijd maar als kleine broer van Pineut te worden gezien. Hij ziet zichzelf graag als een stevige bonk, met een klein hartje misschien. Als pittige alcoholbom van 35 procent heeft hij namelijk een groots effect. Om het goed te maken krijgt Teun deze week zijn eigen podium. Met spots die alleen op hem gericht zijn. Proost Teun!

Toen wij, Femke en Marlies, besloten een eigen likeur te ontwikkelen, wisten ze dat die krachtig zou moeten worden. Dat paste immers ook bij hun gestaag groeiende aanbod aan doe-het-zelf-likeuren. Vuurwater was immers pittig genoeg om een beetje alcohol prima aan te kunnen. En het Sterk Bakkie was alleen in staat om tot volle glorie te komen als volleerd koffiemaatje, met een stevige neut naast zich. De Wilde Dame kwam alleen los als haar aardbeien compleet dronken zijn. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dus staken we opnieuw de handen uit de mouwen en bedachten in 2016 een no-nonsense jonge graanjenever. Dit was iemand die perfect zou passen bij Pineut, ongeacht zijn of haar verschijningsvorm. Iemand die ook perfect zou zijn voor het maken van likeuren en cocktails. En zo werd ons kleine broertje geboren. Teun.

Pineut en Teun, samen zijn ze onafscheidelijk. Dat komt omdat Teun zo lekker zacht smaakt. Maar in zijn eentje is hij ook mans genoeg hoor. Drink hem eens lekker puur weg. Smaakt heerlijk! En omdat Pineut en Teun niet zonder elkaar kunnen, besloten Femke en Marlies hen samen te brengen in een cadeaupakket. Niet zomaar een pakketje hoor. Eentje die geïllustreerd is door de talentvolle illustrator Rachel Sender. Zodat ook dit cadeau een feestje is om naar te kijken. In één klap klaar voor een fuif.

Op Teun!

PS: Teun in duo-combinatie met een Pineut nog snel bestellen voor de kerst? Dat kan! Ga naar de bestelpagina.