Over ons

Pineut is bedacht door Femke van der Kuijp en Marlies van Iterson. Eindeloos experimenteren met smaak is hun favoriete bezigheid. Net als het proeven van hun zelfgemaakte creaties. Maak het zelf lekker is het credo. Dat blijkt namelijk heel simpel te zijn. En leuk.

Femke en Marlies ontwikkelen producten met een goed verhaal, uit een tijd waarin zelf dingen maken nog heel gewoon was. Dit leverde een doe-het-zelf likeur op, samen met een no-nonsense jonge graanjenever en een nostalgische punch. Producten die op een eerlijke en duurzame manier worden gemaakt.

Pineut is onderdeel van Food in Concept. Wij houden van fijne samenwerkingen. Ben je geïnteresseerd in onze neuten? Leuk! Neem contact met ons op via info@www.pineut.nl.

PERS — Wil je iets over Pineut schrijven? Zeker welkom! Foto’s en productbeschrijvingen vind je in onze perskit. Neem gerust contact met ons op voor vragen of overleg via info@www.pineut.nl.

Eerlijke ambacht

Pineut wordt op verschillende sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij toveren onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. Het productieteam van Stroomopwaarts vertelt hoe zij dit doen. Stroomopwaarts is een sociale werkplaats in Rotterdam.