Terug

Pineut op showUP!

Op 3 en 4 september aanstaande staat Pineut op de showUP beurs. Dit is een te gekke beurs voor inkopers die een flinke portie esthetiek wel kunnen waarderen. Ook Pineut belooft dat weekend veel moois samen met onze te gekke Rotterdamse partners van Flowers&Sours.

Dus kom langs en zie en proef onze neutjes en punches. En als je er dan toch bent, leer dan ook fermenteren met RotPot, maak kennis met de anti-groenteverspillers van Soephoofd, geniet van snoep zonder troep van TANTE TOOS Suikerloos, ga uit je panty met de heerlijke vierkante vegan taarten van Sharp Sharp Food, ontdek eeuwenoude conserveringstechnieken met Manenwolf’s rokerij & foodlab en proef de handgeplukte bloemen en zaden van Bloesembar. Zie je in september! 

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en kadowinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Als je je als professional registreert, krijg je een gratis kaartje!