Sangria punch van Pineut

Zelf sangria maken  

Een paar jaar geleden zaten we tijdens een van onze Pineut inspiratiesessies op een zonovergoten terras, toen op het tafeltje naast ons plots een kan rode sangria werd neergezet. De nostalgie en de zomerse gezelligheid spatten er vanaf. Eén blik op deze vrolijke drank én op elkaar en we wisten het zeker: dit willen we ook. het idee voor fruit punch was geboren. Na vele proef- en meetsessies hebben wij twee varianten sangria punch geïntroduceerd. Zo kun je zelf kiezen tussen de smaak met witte of met rode wijn.

hoe maak je deze punch? Zelf Punch maken is nog nooit zo makkelijk geweest

Pineut Punch is geheel in lijn met onze do it yourself filosofie. In onze Pineut Punch kit vind je een combinatie van fruit en kruiden. Precies de juiste hoeveelheid voor één fles wijn. Het enige wat jij hoeft te doen is een lekkere wijn toevoegen en even wachten. Na een klein uurtje kun je al genieten van jouw eigen variant op witte sangria of rode sangria. Weet je wat, probeer ze gewoon allebei en maak er een dolle bowl van.

Maak het zelf lekker gezellig met Punch

Ben je af en toe wel een beetje klaar met die ‘standaard’ rosé of witte wijn op een feestje of een zomerse dag? Dan is Punch van Pineut dé oplossing. Nostalgie alom met onze punch! Misschien beter bekend als bowl of een fruit punch.  Een welbekende drank op verjaardagen van vroeger of uit de typische Amerikaanse films. Met de punch van Pineut maak je zeker weten een succesvolle comeback. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de wijn en de mix samen te voegen, en jouw perfecte punch is klaar voor het feestgedruis. Dat wordt ouderwets genieten!