0

Top 6 Originele Vaderdag cadeaus

De leukste cadeaus voor Vaderdag van 2024!

Vaderdag komt er weer aan, en dan komt de eeuwen oude vraag weer naar boven: “Wat geef je je vader dit jaar voor Vaderdag?”.  Geef je je vader weer die standaard sokken, of ga je dit jaar voor een écht uniek cadeau waar hij van gaat genieten? Pineut’s Vaderdag ideeën zijn niet alleen heerlijk om te nuttigen, ook nog eens super leuk om samen te maken! Zoek jij nog een leuk cadeautje voor je vader?

 

Pineut's TOP 6 Vaderdag Cadeaus

Wij hebben al wat leuke cadeaus bij elkaar verzameld voor jullie, maar we hebben onze persoonlijke top 6 nog even op een rijtje gezet. Zo geef jij je vader niet alleen een origineel, maar ook een sociaal, duurzaam en bovenal super leuk cadeau!

 

#6 Choco Banana Bread

Voor de vader die wel van wat lekkers houdt, maar geen ster is in het bakken zelf! Met de Choco Banana Bread van Pineut kan élke vader bakken, zeker als de kids hem een handje helpen. Geef je vader of partner een gezellig momentje samen met de kinderen, en geniet van het eindresultaat. Succes gegarandeerd!

 

 

#5 Sterk Bakkie

Dé Pineut likeur waar voor veel vaders twee werelden in één perfect drankje samen komen: alcohol en koffie. Dit lekkere likeurtje kan je vader zelf maken, hij hoeft alleen wat Wodka of Jenever toe te voegen en daarna een klein portie geduld te hebben. En voor het échte verwennen is deze likeur ook heerlijk met een toefje slagroom er op.

 

#4 Italiaans Borrelpakketje

Het weer wordt weer beter, de BBQ’s en borrelschalen komen weer tevoorschijn en het enige dat er nog mist is een heerlijke zelfgemaakt foccacia en een lekkere vinaigrette om in te dopen. Met het Italiaanse Borrelpakketje van Pineut maak je zelf met je vader je borrelbrood lekker!

 

#3 Heilig Neutje

Proef de hemel in deze heilige neut. Zoet en kruidig van smaak. We hebben kruiden en specerijen gebruikt die volgens de eeuwenoude geneesleer een heilzame werking hebben. Het perfect cadeau voor de vader die van anijs drankjes houden. Geef je vader een ervaring én iets om van te genieten!

 

#2 Moscow Mule

Deze frisse cocktail met een licht bittertje is wereldwijd een graag geziene gast op feesten en partijen. Met zorg gekozen gember en verfrissende limoen geven een subtiele twist aan deze klassieke cocktail. Geef je vader een heerlijke cocktail waar hij geen mixoloog voor hoeft te zijn!

 

#1 Gin & Tonic

Wie houdt er nou niet van een lekkere Gin Tonic? Met deze DIY cocktail kan je vader zelf een heerlijke Gin Tonic maken, precies zoals hij dat wilt. Met deze cocktails geef je eens iets anders dan het standaard bierpakket!

 

 

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »