Anijslikeur | Fles | Heilig Neutje - Pineut
BCorp
0

Pineut Anijs Likeur | Fles | Heilig Neutje

Productomschrijving

Proef de hemel met anijslikeur

Proef de hemel in deze heilige neut, zoet en kruidig als die smaakt. We gebruikten kruiden en specerijen die volgens de eeuwenoude geneesleer een heilzame werking hebben. Kaneel staat garant voor succes en psychische kracht; venkel beschermt, geneest en zuivert; kamille zorgt voor rijkdom en een goede nachtrust; steranijs verwarmt en beschermt je tegen virussen. Proost!

Hoe maak je het?

Holy moly wat is dít eenvoudig.

  1. Voeg de 500 ml alcohol toe aan de inhoud van deze fles en geef hem een mooi plekje.
  2. Af en toe liefdevol schudden en na vier weken is dit hemelse neutje klaar.
  3. Even filteren door een fijne zeef en... proost!

Productspecificaties

SKU
PIN024
EAN
8717953195920
Ingrediënten:
rietsuiker, kaneelstok, anijszaad, venkelzaad, steranijs, kamille en korenbloem
Zelf toevoegen:
jonge jenever of vodka
Beknopte instructie:
Voeg jonge jenever of vodka toe, shake dagelijks voor een paar weken en filter het tot slot door een zeef
Netto gewicht:
146 g
Voedingswaarde per 100g:
energie: 1618 kJ / 387 kcal, vettent: 1,3 g, waarvan verzadigd: 0,1 g, koolhydraten: 90 g, waarvan suikers: 85 g, eiwitten: 1,5 g, zout: 0,01 g

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Joephine op 12 September 2024
    Simpel te bereiden, met liefde en aandacht, staat op de kast te weken, iedereen kan het zien en het eindproduct is top
  • 5 / 5
    Gepost door: Pierre Olislagers op 31 Maart 2023
    Ik heb het onlangs geproefd en ik was verloren. Ik heb direct een aantal flessen gekocht en ik heb er net twee klaargemaakt. Ik hoop dat die 4 weken snel voorbij zijn. Heeeeeeel lekker
Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Pineut Anijs Likeur | Fles | Heilig Neutje
Anijs Likeur | Fles | Heilig Neutje

Een kruidige likeur met heilig ver...

Een kruidige likeur met...

€13,95
icon add to cart
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »