Algemene voorwaarden - Pineut
0

Algemene voorwaarden

 

DE SPELREGELS

Dit zijn onze algemene voorwaarden.

Deze tekst legt juridisch vast wat de rechten en plichten zijn van ons en van de klant van Pineut. Hoewel we steeds ons uiterste best doen om al onze klanten tevreden te houden, is het nodig om de voorwaarden in deze vorm te publiceren.

Heb je een vraag over een bestelling of levering? Heb je vragen of opmerkingen bij deze tekst? Neem dan zeker contact met ons op via [email protected]. Wij gaan er van uit dat in onderling overleg
alles besproken én opgelost kan worden.

Prijzen

De prijzen van de producten zijn aangegeven in euro incl. BTW.
De prijzen zoals deze vermeld staan op de website, steeds onder voorbehoud van einde voorraad en van onvrijwillige fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in onze aanbiedingen of op onze website voorkomen.

Levering

Bestellingen die op werkdagen vóór 19.00 uur worden geplaatst worden gewoonlijk nog dezelfde werkdag verzonden. Na het plaatsen van de bestelling wordt deze via PostNL verzonden. Deze levertermijn geldt als een indicatie, niet als bindende termijn.

Verzending binnen Nederland is gratis bij bestellingen vanaf € 30,00 incl BTW. Voor leveringen beneden een bedrag van € 30,00 incl BTW wordt een bijdrage van € 4,95 in de transportkosten in rekening gebracht. Leveringen buiten Nederland: Voor leveringen buiten Nederland wordt een variabele bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht.

Direct nadat de goederen als geleverd gelden, draagt de koper het risico van alle directe en indirecte schade welke aan of door deze goederen mocht ontstaan. Door het aanvaarden van de levering, ga je ermee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Als jouw levering aan de buitenzijde beschadigd lijkt, moet je het weigeren en laten terugsturen. De koper weet dat wij niet meer verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de staat van de bestelling zodra het pakket met de bestelling aanvaard is van de transportfirma.

Bij een probleem met de levering van de bestelling, neem contact met ons op via [email protected]. Dan gaan we met elkaar op zoek naar een passende oplossing. Teruggave van geleverde goederen kan uitsluitend geschieden met uitdrukkelijke instemming onzerzijds en op de daarbij door Food in Concept te bepalen voorwaarden.

Betalingen

Betaling dient bij bestelling gedaan te worden op de website. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Service 

Heb je vragen over de producten van Pineut, hulp nodig of misschien wel inspiratie om er een feestje op tafel van te maken? Wij staan voor je klaar. We bieden lifetime support. Gedurende de volledige houdbaarheidstermijn van de producten staan we je met raad en daad bij. Samen maken we er iets moois van! 

Recht op retour

Er is geen sprake van recht op retour gezien de producten die Pineut verkoopt levensmiddelen zijn.

Bescherming persoonlijke gegevens

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen heb je het recht van verzet tegen het gebruik van je
gegevens voor Direct Marketing doeleinden, heb je toegang tot alle informatie die wij van jou
bijhouden en heb je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.

Je gegevens kunnen wel onder strikte voorwaarden doorgegeven worden om de betaling en verzending van je bestelling te kunnen verzorgen; te denken aan het doorgeven van adresgegevens
aan PostNL voor bezorging van de bestelling.

Contact

Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van je bestelling kan je ons benaderen
via [email protected] of via 010-8458986. Wij verbinden ons ertoe je vraag zo snel en correct
mogelijk te beantwoorden.


Pineut
Dorus Rijkersweg 15, 2315WC Leiden
T 010-8458986
[email protected]
www.pineut.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »