0

Door Marlies

Soep & Sokken

Warme sokken van Lets do good en een mix voor 1 liter soep van Pineut. De inhoud van het unieke Soep & Sokken pakket is letterlijk en figuurlijk (hart)verwarmend. Niet alleen wordt voor ieder verkocht pakket een paar sokken en een kom soep gedoneerd aan iemand die het nodig heeft. En dat is broodnodig.

Zowel Pineut als Lets do good zetten zich dagelijks in om de maatschappij een beetje leuker, beter en leefbaarder te maken voor iedereen. Normaal gesproken doen we dat beiden op onze eigen manier. Met dit pakket hebben we de krachten echter gebundeld om nog meer mensen te bereiken. Om te vertellen hoe makkelijk het fout kan lopen in een mensenleven en hoe hard het Leger des Heils werkt om mensen te helpen. Van een simpel kopje soep tot het compleet opnieuw opbouwen van een menswaardig bestaan.

Een goed geschenk

Om deze organisatie een hart onder de riem te steken en een beetje te helpen, ontstond Soep & Sokken. Een soepercombi. Leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of als presentje voor uw medewerkers. Niet alleen zet u hen in het zonnetje, tegelijkertijd helpt u heel veel mensen die wel wat warmte kunnen gebruiken.

De Soep & Sokken pakketten bevatten een mix voor een liter pompoen-linzensoep en de sokken Vloeibaar uit de collectie van Lets do Goods. Hun sokken worden ontworpen door kunstenaars met geleefde ervaring op het gebied van dakloosheid, verslaving en/of psychiatrie. Hoe rond wil je de cirkel hebben.

Voor meer informatie of bestellingen neem contact op met onze sales medewerkers: Martine en Chantal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »