borrelbrood |Kaas-uibrood - Pineut
0

Pineut Borrelbrood | Kaas-ui

Productomschrijving

Kaas en ui.

Wereldwijd een smaaksensatie. Waar je ook komt, deze combi is overal een hit. Bij Pineut zagen we er wel (borrel)brood in. 

Simpel te maken en simpelweg een topper bij iedere borrel. Bedippen, besmeren of gewoon zo. Lekker tot de laatste kruimel. 

Hoe maak je het?

  • Doe de mix in een kom en meng met het zout en de helft van de kaas
  • Voeg 180 ml handwarm water en 30 ml olijfolie toe
  • Kneed 10 minuten met de hand of keukenmachine met deeghaken
  • Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hieronhet deeg in de gewenste vorm, ongeveer 2 cm dik. 
  • Dek af met een theedoek en laat 45 minuten rijzen op kamertemperatuur 
  • Verwarm de oven op 220 graden en vet het deeg in met de overige olijfolie
  • Prik met je vingertoppen flink wat gaatjes in het deeg en bestrooi met de rest van de geraspte kaas
  • Bak in 20-30 minuten gaar

Variatietip!

En voor de echte cheesefreaks, is het heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken. Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen. Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Kaasfondue eat your heart out. 

 

Kaas en ui.

Wereldwijd een smaaksensatie. Waar je ook komt, deze combi is overal een hit. Bij Pineut zagen we er wel (borrel)brood in. 

Simpel te maken en simpelweg een topper bij iedere borrel. Bedippen, besmeren of gewoon zo. Lekker tot de laatste kruimel. 

Hoe maak je het?

  • Doe de mix in een kom en meng met het zout en de helft van de kaas
  • Voeg 180 ml handwarm water en 30 ml olijfolie toe
  • Kneed 10 minuten met de hand of keukenmachine met deeghaken
  • Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hieronhet deeg in de gewenste vorm, ongeveer 2 cm dik. 
  • Dek af met een theedoek en laat 45 minuten rijzen op kamertemperatuur 
  • Verwarm de oven op 220 graden en vet het deeg in met de overige olijfolie
  • Prik met je vingertoppen flink wat gaatjes in het deeg en bestrooi met de rest van de geraspte kaas
  • Bak in 20-30 minuten gaar

Variatietip!

En voor de echte cheesefreaks, is het heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken. Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen. Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Kaasfondue eat your heart out. 

 

Productspecificaties

Ingrediënten:
TARWEbloem, bakkerszout, gistpoeder, emulgator: E491 en rozemarijn
Zelf toevoegen:
olijfolie, water
Beknopte instructie:
Doe de mix in een kom en meng met het zout en de helft van de kaas. Voeg 180ml handwarm water en 30ml olijfolie toe en kneed 10 minuten met de hand of keukenmachine met deeghaken. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hierop het deeg in de gewenste vor
Netto gewicht:
315 g
Voedingswaarde per 100g:
energie: 1433 kJ / 338 kcal, vet: 1,33 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,19 g, koolhydraten: 69 g, waarvan suikers: 3,68g, eiwit: 11 g, vezels: 3,51 g, zout: 0,47 g
Serveertip:
Het is heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken. Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen. Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Pineut Borrelbrood | Kaas-ui
Borrelbrood | Kaas-ui

Kaas en ui. Wereldwijd een smaakse...

Kaas en ui. Wereldwijd ...

€6,50
icon add to cart
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »