0

Impactpartner: Too Good To Go

Verspilling is a waste! Daarom focussen we ons bij Pineut al jaren op het voorkomen ervan. Het is onderdeel van ons denken én van ons doen. We zijn continu bezig onze footprint te verkleinen en onze sociale footprint te vergroten. En dat lukt al vrij aardig. Zo hebben we vorig jaar 1030 kg voedsel van verspilling gered door gebruik te maken van reststromen. Een heerlijk resultaat, maar wat ons betreft slechts het begin.

Daarom zijn we enorm blij met onze samenwerking met Too Good To Go. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter voorzien van informatie over de houdbaarheid van onze producten. Dat gaat namelijk verder dan ‘slechts’ het ‘tenminste-houdbaar-tot’-label lezen.

De producten van Pineut lenen zich namelijk bij uitstek om met alle zintuigen te beoordelen. Door te kijken naar de ingrediënten, door het ruiken van de inhoud en door simpelweg even te proeven kun je als klant snel bepalen of onze duurzaam geproduceerde mixen nog om te toveren zijn tot zo’n lekkere doe-het-zelf traktatie.

Om meer mensen te wijzen op het tegengaan van verspilling, plaatsen we binnenkort een speciaal beeldmerk op onze tafelwaterlijn. Als aansporing om verder te kijken dan het label. Op deze simpele maar doeltreffende manier willen we bewustwording creëren en verspilling voorgoed uitbannen. Op naar een waste-loze toekomst.

Meer informatie vind je op de website van Too Good To Go

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »