0

Verras familie, vrienden, relaties en werknemers met een kerstborrel pakket!


Voor welke gelegenheid dan ook, maar voor Kerstmis in het bijzonder, biedt Pineut de mogelijkheid om mensen te verrassen met een mooi extraatje. Een kerstborrel pakket voor familie, vrienden of zakenrelaties is een originele en feestelijke manier om diegene in het zonnetje te zetten. Bij familie en vrienden is het duidelijk waarom je dat doet, en op zakelijk gebied bedank je mensen voor de vruchtbare samenwerking en hun trouwe inzet. Een kerstborrel pakket doet het goed als multifunctioneel kerstpakket, want het leuke is: de ontvanger mag zijn lekkernijen zelf in elkaar draaien!

 

Een origineel kerstborrel pakket kopen bij Pineut


Een kerstborrel pakket kopen en cadeau doen houdt in dat degene die je ermee verrast, zelf de keuken in mag. Niet moet, maar mag, want het zijn vrolijke en vooral smaakvolle bouwpakketten. Op een niet al te moeilijke manier tovert de ontvanger alles om tot zijn favoriete lekkernij. Een focaccia, een vinaigrette, een likeur of soep. Wat je maar onder een borrelpakket verstaat. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen met oog voor onze planeet en een eerlijk loon voor de producenten. Door je kerstborrel pakket te kopen bij Pineut toon je naast originaliteit dus ook je duurzaamheidsstreven - in deze tijd maak je daar natuurlijk een goede indruk mee.

 

Uniek kerstborrel pakket bestellen? Pineut bellen!


Hoe werkt het, zo'n vrolijk kerstborrel pakket bestellen? Heel simpel. Leef je een beetje in in degene die je wilt verwennen, kijk op de website van Pineut en zoek iets moois uit. In een handomdraai is je pakket besteld en heb je vragen waarop je het antwoord niet direct kunt vinden, dan kun je er altijd even een telefoontje tegenaan gooien. Je bestelt het pakket op je eigen adres en neemt het mee naar de kerstborrel, of laat het rechtstreeks bij iemand bezorgen. Verrassing! Vervolgens kan diegene aan de slag in de keuken en hoor je later ongetwijfeld hoe lekker die zelfgemaakte Sangria met tapas waren. Een kerstborrel pakket bestellen, zo makkelijk is het. En zo leuk is het!
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Kerstborrel pakket

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Kerstborrel pakket

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »