0

Originele relatiegeschenken vind je bij Pineut!


Pineut heeft een geheel nieuwe draai aan de relatiegeschenkenbranche gegeven en ontwikkelt originele relatiegeschenken waar de ontvanger mee de keuken in kan. Op Pineut.nl vind je allerlei cadeaus, samengesteld uit ingrediënten, maar nog niet klaar. We zouden ze culinaire bouwpakketten kunnen noemen: opvallende, kleurige, smakelijke cadeaus. Een mooi voorbeeld is het feestelijke Sangria-pakket, bestaande uit allerlei ge(vries)droogde vruchten waarmee de beroemde, verfrissende Spaanse drank in een oogwenk op tafel staat. Pineut heeft in het rijke assortiment ook broodbakpakketten, soeppakketten, zoetigheid en nog veel meer. Dat zijn nog eens originele relatiegeschenken!

 

Een relatiegeschenk dat origineel is wordt onthouden


Het is weer iets anders dan die eeuwige pennen en sleutelhangers: een Focaccia Feestje waarbij de ontvanger hoogstpersoonlijk zijn eigen Italiaanse platbrood bakt, of een starterskit om bonbons te maken. Zo'n relatiegeschenk is origineel en wordt enthousiaster ontvangen dan standaard presentjes. Je laat als ondernemer zien dat je nadenkt over wat je weggeeft. Ook omdat Pineut als missie heeft om voor eerlijke ingrediënten te kiezen die lokaal ondernemerschap stimuleren. Bovendien is het prima mogelijk om relatiegeschenken origineel te personificeren, oftewel op ludieke wijze een pakket te kiezen dat bij de relatie past. Dat wordt onthouden en dát is weer goed voor de goodwill.

 

Originele relatiegeschenken kopen op Pineut.nl


Hoe maak je cadeaus en relatiegeschenken persoonlijker? Door niet te kiezen voor proucten die vroeg of laat weggegooid of vergeten worden. Een zogenaamd culinair bouwpakket, daar moet de ontvanger iets mee. En dat gaat hij of zij ook doen, want hoe leuk is het om zelf cake, koekjes of soep te maken? Het bereiden van die heerlijkheden met de ingrediënten van Pineut kan iedereen, het is absoluut geen hogere wiskunde. Originele relatiegeschenken zijn het dus, feestelijk ingepakte pakketjes die in een handomdraai omgezet worden in verse lekkernijen. Verras je relaties op een ludieke manier! Bestellen doe je heel snel en simpel op Pineut.nl.
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Originele relatiegeschenken

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Originele relatiegeschenken

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »