0

Duurzaam cadeaupakket: de origineelste scoor je bij Pineut


Ben je op zoek naar een duurzaam cadeaupakket voor familie, vrienden of zakelijke relaties? Pineut to the rescue! De met eerlijke ingrediënten samengestelde pakketten van deze creatievelingen zijn niet alleen leuk en origineel, maar ook interactief omdat de ontvanger er zelf allerlei lekkernijen van maakt. Denk aan een soep-, borrelbrood- of tapaspakket. De meest uiteenlopende gerechten zijn door Pineut teruggebracht tot pakketten die uitnodigen tot gezellige uurtjes in de keuken met een heerlijk resultaat. Een duurzaam cadeaupakket waarmee degene die het krijgt iets moet doen, het is weer eens wat anders. Je komt verrassend uit de hoek met een geschenk van Pineut, terwijl de planeet níet de pineut is.

 

Hoe wordt een cadeaupakket duurzaam?


Een cadeaupakket duurzaam samenstellen doet Pineut met een missie: sociale impact. Dit jonge bedrijf zorgt voor werkgelegenheid en kiest op een verantwoorde manier kruiden, specerijen en andere ingrediënten waarvoor de boeren eerlijke prijzen krijgen. Bovendien gebeurt dat allemaal met respect voor de natuur. Wie bij Pineut koopt, weet dat zijn cadeaupakket duurzaam tot stand is gekomen. En het aanbod? Dat is overweldigend! Van vinaigrette tot bonbons, van gemberbier tot focaccia en van sangria tot iced tea, bij Pineut weet je voor elke levensgenieter wel wat te scoren. En niet alleen familie of vrienden zijn blij met deze pakketten, ook zakenrelaties of werknemers verras je ermee.

 

Een duurzaam cadeaupakket kopen doe je bij Pineut


Pineut begon als een soort hobby, toen initiatiefnemers Femke en Marlies zich realiseerden dat een duurzaam cadeaupakket kopen helemaal niet zo makkelijk was. Ze richtten hun webshop op, niet wetende dat veel anderen dat ook vonden. Intussen is Pineut een goedlopend bedrijf dat voorziet in complete kerstpakketten, maar ook kleienere presentjes en cadeaus op maat verzorgt. Het Pineut Productiehuis is een volwassen onderneming die nu maar liefst 25 fulltimers in dienst heeft en een deel van zijn opbrengsten doneert aan projecten ter bevordering van kansengelijkheid. Duurzaamheid en vooruitstrevend op meerdere fronten dus. Een duurzaam cadeaupakket kopen doe je bij Pineut!

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Duurzaam cadeaupakket

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Duurzaam cadeaupakket

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »