0

Verras werknemers en zakenrelaties met een duurzaam kerstpakket!


Ben je op zoek naar een duurzaam kerstpakket om werknemers en andere zakenrelaties mee te verrassen in december? Het jonge, succesvolle Pineut voorziet in al je wensen! Deze webshop is op en top duurzaam bezig en stelt bovendien cadeaupakketten samen die de ontvanger een aantal gezellige uurtjes in de keuken bezorgen. Van complete borrelplank tot likeuren, van zoetigheid tot frisse iced tea en gemberbier, het zelf klaarmaken ervan maakt een duurzaam kerstpakket dubbel zo leuk. Zo kom je als ondernemer vrolijk en origineel uit de hoek. Zo'n 'kerstpakket 2.0' zorgt tevens voor goodwill bij klanten, leveranciers en andere zakenpartners. "Schat, moet je nou eens krijgen wat ik van [vul bedrijf in] krijg: een zelfmaak-tapaspakket met zelfmaak-sangria!"

 

Een kerstpakket duurzaam maken, de passie van Pineut


Het is de passie van Pineut om elk kerstpakket duurzaam samen te stellen. Dit doen initiatiefnemers samen met tientallen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben (en intussen hadden): Pineut biedt werkgelegenheid aan liefst 25 FTE. Daarnaasr zijn de ingrediënten op eerlijke wijze verkregen, dus tegen een eerlijke prijs voor de producenten. En ook Moedertje Aarde is bij Pineut allerminst de pineut: de pakketten zijn veelal - zo niet allemaal - vegetarisch en biologisch. Een kerstpakket dat duurzaam is op tal van fronten, daarmee scoor je in deze tijd natuurlijk punten.

 

Een origineel, interactief en duurzaam kerstpakket bestel je op Pineut.nl


Een duurzaam kerstpakket kopen dat ook nog eens vrolijk is vormgegeven en bovendien een leuke activiteit met zich meebrengt, origineler kan het niet. De ontvanger denkt aan jou wanneer hij of zij gezellig met de partner een borrelbrood of focaccia staat te bakken en geniet van de zelfgemaakte limoenlikeur. Een duurzaam kerstpakket kopen bij Pineut is dus eveneens duurzaam als het om de sympathie van je werknemers of zakenpartners gaat. Die wil je zo nu en dan bedanken voor de vruchtbare samenwerking. Denk aan wat ze lekker vinden, vergaap je aan het aanbod op Pineut.nl en zet ze op originele wijze in het zonnetje!

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Duurzaam kerstpakket

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Duurzaam kerstpakket

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »