0

Scoor met een origineel geschenkpakket van Pineut!


Een geschenkpakket dat origineel, interactief en duurzaam is bestel je bij Pineut. Deze doe-het-zelf-pakketten vol heerlijke, eerlijke ingrediënten moeten door de ontvanger zelf omgetoverd worden in een gerecht, snack, soep, snoep of drank. Een geschenkpakket van Pineut waarmee je bijvoorbeeld zelf tafelwater, sangria, iced tea, gemberbier of limoenlikeur maakt, wordt op die manier met recht een geschenkpakket! Maar ook de borrelbroden en tapas van Pineut nodigen uit tot een aantal gezellige uurtjes in de keuken. Wie je er ook mee verrast - familie, vrienden, zakenpartners, werknemers - je scoort punten met zo'n culinaire DIY-kit van Pineut!

 

Duurzame geschenkpakketten: de trend van nu


Vanzelfsprekend denken we langer na voordat we geschenkpakketten kopen. De ingrediënten moeten voor een eerlijke prijs en verantwoord verkregen zijn, er moet sprake zijn van zo min mogelijk of geen verspilling en onze planeet en haar bewoners moeten er geen last van hebben. Pineut is een jong bedrijf dat ooit begon als wild idee op een zolderkamer. De oprichters, kruiden- en specerijenliefhebbers Marlies en Femke, vroegen zich af hoe je mensen op een originele en duurzame manier verrast bij elke gelegenheid, en riepen deze duurzame geschenkpakketten in het leven. Intussen spreken we van een volwassen webshop die bovendien werkplek biedt aan tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe duurzaam wil je je geschenkpakketten hebben?

 

Een geschenkpakket kopen is een feestje op zich op Pineut.nl


Duurzaam een geschenkpakket kopen doe je niet alleen om het duurzaam zijn. Dat weten ze bij Pineut natuurlijk als geen ander. Deze complete cadeaupakketten bieden een meerwaarde in de vorm van interactiviteit: het zelf voltooien van een drank, snack of gerecht. Pineut staat nooit stil als het gaat om duurzame maar tevens trendy en originele dranken en gerechten. En kwam er al snel achter dat niets onmogelijk is op dit gebied! Een geschenkpakket kopen bij Pineut is op die manier al een inspirerend feestje op zich. Wil je jezelf een keer trakteren op zo'n culinaire bouwdoos, waarom niet?

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Geschenkpakket

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Geschenkpakket

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »