0

Een kerst relatiegeschenk, een mooie manier om zakenpartners te verrassen


Met een kerst relatiegeschenk hou je de goede stemming tussen jou en je zakenpartners erin! Succesvol zakendoen is een kwestie van regelmatig geven in plaats van nemen. Net als in een liefdesrelatie geeft een cadeau er de nodige schwung aan. Zo nu en dan zet je een stapje extra door relaties te verwennen, en het heeft een meerwaarde als je dit cadeau met zorg uitzoekt. Een kerst relatiegeschenk van het ooit als hobby opgestarte Pineut is opvallend en wordt onthouden, omdat deze jonge en vrolijke ondernemers pakketten vol lekkers samenstellen en een aanbod hebben waarin voor elke unieke persoon wel een passend geschenk te vinden is. Vind het juiste cadeau voor jouw collega of zakenpartner!

 

Een relatiegeschenk voor de kerst scoor je bij Pineut


De pakketten van pineut zitten vol heerlijke en eerlijke ingrediënten waarvan de ontvanger zelf het eindproduct maakt. Je doet iemand dus behalve iets lekkers ook een leuke activiteit cadeau - hoe tof is dat! Hoe werkt het? Voor een notoire zoetekauw kijk je bijvoorbeeld onder het kopje Zoets en kies je een bonbon- of cakepakket als relatiegeschenk met de kerst. De klant, leverancier, collega of andere zakenpartner kan zo in de kerstvakantie zijn eigen zoetwaren klaarmaken. Dit is maar één voorbeeld van de talloze pakketten die Pineut samenstelt. Deze zijn vrolijk en feestelijk vormgegeven en doen het ongetwijfeld super als relatiegeschenk dat je iemand met kerst geeft.

 

Duurzaam en origineel kerst relatiegeschenk kopen? Kijk op Pineut.nl


Pineut heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dat is een fijne bijkomstigheid wanneer je een kerst relatiegeschenk kopen wilt. De ingrediënten zijn altijd met zorg gekozen als het gaat om eerlijke lonen en verantwoorde grondstoffen, ook voor de verpakkingen. Een kerst relatiegeschenk kopen bij Pineut is de ultieme combinatie van duurzaamheid en originaliteit. Daarmee spring jij als ondernemer in het oog en word je er na Kerst aan herinnerd dat diegene genoten heeft van zijn Glühwein-pakket, soep met borrelbrood of Winter Cadeau Box. Val op en kom verrassend uit de hoek met een overheerlijk cadeaupakket van Pineut, waar je zichtbaar over hebt nagedacht!
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Kerst relatiegeschenk

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Kerst relatiegeschenk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »