0

Een origineel en opvallend zelfmaak cadeau scoor je bij Pineut


Wil je iemand trakteren op lekkernijen die hij zelf in een oogwenk bereidt? Ben je op zoek naar eeen origineel, opvallend en culinair zelfmaak cadeau dat geheid onthouden gaat worden? Kijk bij Pineut.nl voor de meest uiteenlopende pakketten waar je vriend, familielid, buurman, partner of welke relatie dan ook direct mee de keuken in kan. Om daarna snel te genieten van zelfgemaakte heerlijkheden. Zoetigheid, dranken zoals sangria of gemberbier, broden en tapas, het assortiment is schatrijk en biedt dus voor elk wat wils. Zelfmaak cadeaus waarvan je iets lekkers maakt, die doen het goed tijdens iedere gelegenheid. En wie weet mag jij proeven zodra de koekjes of bonbons klaar zijn.

 

Pineut biedt heerlijke maar ook duurzame zelfmaak cadeautjes


De zelfmaak cadeautjes van Pineut smaken dubbel zo lekker om een aantal redenen. Ten eerste zijn de ingrediënten zorgvuldig gekozen: zo bestaat het sangria-pakket uit heerlijke ge(vries)droogde vruchten die in deze frisse en beroemde Spaanse drank weer helemaal tot bloei komen. Ten tweede is iets dat je zelf vers maakt, altijd dubbel genieten. En drie: de missie van Pineut is om de pakketten met ingrediënten samen te stellen die eerlijk en groen zijn. Lokaal ondernemerschap wordt zo veel mogelijk gestimuleerd door Pineut. Deze zelfmaak cadeautjes hebben dus impact op meer fronten. En het streven is om dat in de toekomst nóg beter te doen.

 

Zelfmaak cadeau kopen bij Pineut.nl


Je kiest voor een zelfmaak cadeau van Pineut om origineel, feestelijk en duurzaam uit de hoek te komen. Bovendien doen de pakketten het prima als relatiegeschenken, denk daaraan als je een onderneming runt. Ook dan is het de bedoeling dat presentjes worden onthouden en goodwill kweken. Een zelfmaak cadeau kopen bij Pineut.nl werkt simpel. Kijk welke lekkernij bij iemand past, combineer eventueel meer pakketten zoals bijvoorbeeld een borrelbrood met een soep, bestel en klaar is je cadeau. Althans, het pakket, want klaar is het pas echt wanneer de ontvanger het allemaal hoogstpersoonlijk heeft omgezet in het smakelijke eindproduct. Loopt het water je in de mond, of ligt er even geen feestje in het verschiet? Dan koop je gewoon iets voor jezelf!

Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Zelfmaak cadeau

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Zelfmaak cadeau

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »