0

Verwen jezelf of een ander met een borrelpakket van Pineut


Hoe geef je een origineel cadeau waarmee de ontvanger zelf ook nog iets moet doen, zodat het beter onthouden wordt? Welk geschenk past bij wie? Pineut heeft de oplossing en stelt pakketten samen die door de jarige job, jubilaris of afzwaaiende werknemer zelf omgetoverd worden in zijn favoriete lekkernij. Een borrelpakket doet het vrijwel altijd goed: een Focaccia Feestje gecombineerd met smaakvol tafelwater of een limoenlikeur. Of allerlei tapas. Ze zijn feestelijk vormgegeven en opvallend, dus ook als relatiegeschenk is zo'n borrelpakket ideaal. Bijvoorbeeld als de feestdagen naderen, of als er een goede deal gesloten is.

 

Duurzame en originele borrelpakketten voor elke gelegenheid


Over Kerstmis gesproken! Geef je leiding aan een team dat het hele jaar flink de schouders eronder heeft gezet, dan bestel je gewoon een aantal borrelpakketten bij Pineut. Trakteer je opa en oma erop. Verras je ouders ermee. Bestel het voor vrienden en geliefden. Deze borrelpakketten zijn slechts een voorbeeld van het enorme assortiment originele cadeaus dat Pineut op de website heeft staan. Van bonbon-paket tot soepen en van Sangria tot vinaigrette van Italiaanse kruiden, aan elke gelegenheid is gedacht. Het mooie is dat deze pakketten zijn samengesteld uit ingrediënten die met zorg gekozen zijn. Tegen eerlijke lonen en met oog voor de natuur, we leven immers in de 21 eeuw en zowel de planeet als haar bewoners moeten niet uitgebuit worden.

 

Borrelpakket kopen bij Pineut


Een borrelpakket kopen is de oplossing als je creativiteit je even in de steek laat terwijl je toch bekend staat om je originele cadeaus. Bovendien is zo'n culinair bouwpakket iets waar daags na het feest over gesproken zal worden: "Ik heb die cake van Pineut gemaakt en die was echt heerlijk, bedankt nog!". Duik in het aanbod van Pineut en vergaap je aan de heerlijkheden. En is er even geen feestje, maar loopt het water je wel in de mond? Dan mag je jezelf ook wel een keer verwennen. Een borrelpakket kopen bij Pineut is leuk, vrolijk, interactief en super-origineel.
Filters

Categorieën

  Prijs

  Tot

  Borrelpakket

  Filter
  0 producten

  Geen producten gevonden...

  Overige categorieën in Borrelpakket

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »